Personalia

Miene Grafiek & Reclame werd opgestart door Sofie Bauwens.

Sofie woont en werkt in Watervliet, parel in het Meetjesland. Ze studeerde Marketing aan de Hogeschool Gent en later Grafische Digitale Vormgeving aan het HIGRO te Mariakerke. Vroeger werkte ze in loondienst voor Groupe 3Suisses als grafisch marketeer/vormgever. Bij gelegenheid werkt Miene als freelancer op locatie of geeft ze lessen over marketing- en promotechnieken.

Miene werkt op maat. Geen personeel, geen oversten. Alleen betrouwbare en ervaren partners. Zo kan u naast Sofie als art director/visual marketeer rekenen op een team van ervaren (web)developers, copywriters, fotografen en marketingmensen. Neem dat samen met een flexibele werkplanning, scherpe prijzen en de vereiste kwaliteit en daar is Miene.

Wat doet Miene Grafiek & Reclame ?

• Corporate Identity : van logo tot huisstijl, van visitekaart tot gadget.

• Event Design :
affiches, folders, flyers, advertenties, brochures, toegangskaarten, polsbandjes, drankbonnetjes, publiciteit op locatie en eventueel een aparte site … kortom alles wat een evenement groot(s) kan maken.

• Webdevelopment : met oog voor grafiek, techniek en resultaat. Een site moet gevonden worden via Google, een site moet bezocht worden én werken. Daarom wordt tijdens de ontwikkeling aandacht besteed aan conversie. Voor ieders budget.

• Promotioneel Design : met meer dan 13 jaar ervaring in de vingers en in het hoofd weet Miene perfect waaraan een goeie promotie moet voldoen. De juiste formule vinden om met kleur, lettertypes, tekst en beeld de ontvanger te overtuigen van het aanbod.

• Magazines : magazines met een hedendaagse look, iets klassieker of juist heel modern. Papier of digitaal? Alles kan aan een toffe prijs. Echt, het hoeft geen handenvol geld te kosten. Vraag een gratis offerte, u zal zien dat het meevalt.

• Direct Marketing : e-mailings en papieren mailings volgens de regels van het spel. Miene verzorgt ontwerp, copy, verzending en analyse. Bent u niet tevreden van uw huidige mailing? Vraag een audit aan en we nemen uw actie(s) onder de loep.

• Allerlei : illustraties, tekeningen, animaties, …