Magazines

Een burenblad of een ledenblad. Een vaktijdschrift of een personeelsmagazine, een jubileumkrant.

Een concept dat zich uit in een template die aantrekkelijk oogt en uitnodigt om te lezen. Een lay-out die overzichtelijk is, past bij het leesgedrag van uw lezer en aandacht heeft voor detail, kleur en typografie.

Samengevat, u krijgt van ons:

• een hedendaags, overzichtelijk en leesbaar magazine
• een concept dat aansluit bij uw huisstijl, uw bedrijfsimago
• een template die past bij uw lezer
• advies bij keuze medium, drager, formaat, …
• een kwalitatief en proper afgewerkt product

Corporate brochure

Een magazine of krant is bovendien een uitstekend alternatief voor uw corporate brochure. Inhoudelijk heeft u het over uw bedrijf, uw producten of uw diensten. Interviews met personeelsleden of een artikel omtrent uw best practices geven meteen persoonlijkheid en imago. Bij wijze van testimonials laat u uw klanten aan het woord of zet u er één in de kijker. Miene giet alles in een eigentijdse, leesbare en overzichtelijke uitgave dat aansluit bij uw huisstijl en uw doelpubliek.

Online magazine

De mogelijkheden van online magazines zijn verrassend en tegenwoordig ook behoorlijk eindeloos. Is uw doelgroep klaar voor de digitale stap? Wenst u uw boodschap ook online te verspreiden? Gooi dan niet zomaar een pdf van een papieren versie online! Probeer de prettige, dynamische gebruikservaring van een online magazine.

Om uw lezerspubliek optimaal te bedienen via smartphone, tablet en computer ontwerpen we uw magazine in html5. Commercieel gezien biedt dit wel enkele mogelijkheden:

+ Personalisatie: u kan perfect op uw doelgroep inspelen door persoonlijke gegevens van de ontvanger in uw online magazine te verwerken
+ Beleving, dynamiek en interactiviteit: pagina’s kunnen geanimeerd worden door integratie van video, social media, interactieve content
+ Updaten: een datum van een promotie aanpassen, een winnaar bekend maken of gewoon een (druk)fout rechtzetten, het gaat makkelijk
+ Meten is weten: u komt te weten wat de lezer echt intereseert om gaandeweg uw content en vormgeving op punt zetten.
+ Meer bezoekers: de inhoud van uw online magazine kan worden geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Wij maakten alvast een eigen publicatie. Ontdek Miene Magazine over grafiek, reclame en andere onbezonnenheden.

All-in

Toch liever papier? Miene werkt samen met een aantal drukkerijen zodat uw publicatie ook door ons vlot kan worden afgewerkt en verspreid.

U hoeft trouwens niet op zoek te gaan naar een fotograaf en/of een copywriter. We hebben het in huis. Heeft u contacten of bent u zelf een krak in het schrijven? Geen probleem, we staan ervoor open om met u of andere partners samen te werken.

Interesse? Bel naar 0477 667 557 of mail naar sofie@miene.be.

Referenties:

• Umicore Olen
• Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen
• Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant
• Familiehulp
• N-Allo (GDF Suez)
• Federale Neutrale Beroepsvereniging voor Verpleegkundigen