Online Magazines

Miene maakt online magazines in html5. Miene Magazine laat uw bedrijf of organisatie op een ludieke manier proeven van de gebruikservaring van een online magazine.

Schetsen // Tekeningen

Peter (Lavis)

Magazines

Wat rijmt er op Miene? Juist! Magazine

Tegenwoordig op onze draaitafel

Austra – The Beat and the Pulse (2013)

Illustraties Magazines

Lap! Een belangrijk artikel met een al even belangrijk hoofdpersonage maar geen tijd en/of budget om een fotograaf in te schakelen en slechts een piepkleine foto van de persoon in kwestie ter beschikking. Wel, dan doen we er iets tofs mee. Zeker als het doelpubliek ergens tussen de 20 en de 25 jaar rond fietst. Nog van dat!

Illustraties_CityCarePlusCustomer2
Illustraties_CityCarePlusCustomer
Illustraties_MisterWGKOVL1

Illustraties Figuren

Uw bedrijf of afdeling denkt aan een figuurtje of mascotte waarmee u uw interne of externe communicatie wilt ondersteunen. Super! A.d.h.v. uw briefing, uw profielen schetst Miene een aantal figuurtjes waaruit u en/of uw personeel dan kan kiezen. Samen brengen we in relatie met uw huisstijl en -kleuren uw figuurtje tot leven.

Webdesign

In beeld: website IPG, European Call Center Group.

Ik maak reclame

Gebeten door reclame en grafiek. www.ikmaakreclame.be

Logo’s

Op zoek naar een passend beeldmerk voor uw zaak, evenement of product? Bel me dan maar even op: 0477 667 557.

In beeld: Voorontwerp Dierenhotel Marcodia’s Bever

L'essentiel est visible pour les yeux

Zien mensen wat ze moeten zien in uw reclameboodschap? Miene zorgt ervoor. Maak u klaar voor een ideale promotionele mix van grafiek, kleur en copy. Shaken and stirred. Cheers!

Meetjesland

Miene Grafiek & Reclame is gevestigd in Watervliet, Meetjesland.

Alsof onze kathedraal van het Noorden op het Watervlietse Stee niet goddelijk genoeg is, zijn er bovenal de allesoverheersende, majesteitelijke polders. Elke dag anders, elke dag even groots. Hier geloof ik dat de tijd bij momenten is blijven stilstaan.

Inspiratieplek uit de duizend …

In beeld: Cruising the Honda Civic 1978 to ‘our’ Roste Muis 1690

Muziek: Miene

 

Without promotion, something terrible happens: nothing

Miene helpt u om uw evenement op efficiënte en originele manier te promoten.

Event design begint vaak met een affiche. Maar daar blijft het niet bij want meestal bevat het ook een flyer, een brochure of een folder. Bijkomend promotiemateriaal zoals advertenties, stickers, (web)banners,  … is zeker niet ongebruikelijk en soms krijgt het event zelfs een aparte website. Denk maar aan een festival of een concertreeks. Bij fuiven of concerten kan een lay-out voor toegangskaarten, parkeertickets, drankbonnetjes en/of polsbandjes ook worden ingesloten in het pakket.

 

Partner in crime

Miene werkt samen met marketingbureau sbiro uit Leuven. Samen zijn we gespecialiseerd in direct response marketing: marketing die doet doen. Onze aanpak is erop gericht uw verkoopsvolume te vergroten en uw investering per klant terug te brengen.