Online Magazines

Miene maakt online magazines in html5. Miene Magazine laat uw bedrijf of organisatie op een ludieke manier proeven van de gebruikservaring van een online magazine.

MAG

Een online magazine over actuele grafiek.

MAG zal verschijnen als het uitkomt. Tonen wat er op dat moment inzit. Doen waar het op dat moment zin in heeft. We gaan kijken naar de dingen die we graag zien. Bijzondere dingen maar ook dingen die we alle dagen zien, die ons haastig niet meer opvallen. Bij momenten misschien flauw en weing betekenend. Soms plat, niets bewijzend of banaal. Bij vlagen misschien iets om te delen, iets nieuws, iets cools, iets warms. Het wordt een verzameling van actuele grafische elementen en evenementen rondom ons. Voor de één leuk of interessant, voor de ander hol of te alledaags. Het zal in ieder geval anders zijn dan wat we anders doen. We gaan het doen het omdat we het graag willen en omdat het MAG.

Schetsen // Tekeningen

Peter (Lavis)

Magazines

Miene rijmt op magazine. Geen wonder dat we ze met plezier maken.

Meer over (online) magazines

Tegenwoordig op onze draaitafel

Dead or Alive – Spin me around (Like a Record) (1985)

Illustraties Magazines

Het kan gebeuren. Een belangrijk artikel met een al even belangrijk hoofdpersonage maar geen tijd en/of budget om een fotograaf in te schakelen en slechts een piepkleine foto van de persoon in kwestie ter beschikking. We gaan op zoek naar een creatieve oplossing!

Meer over illustraties

Illustraties_CityCarePlusCustomer2
Illustraties_CityCarePlusCustomer
Illustraties_MisterWGKOVL1

Illustraties Figuren

Uw bedrijf of afdeling denkt aan een figuurtje of mascotte waarmee u uw interne of externe communicatie wilt ondersteunen. Super! A.d.h.v. uw briefing, uw profielen schetst Miene een aantal figuurtjes waaruit u en/of uw personeel dan kan kiezen. Samen brengen we in relatie met uw huisstijl en -kleuren uw figuurtje tot leven.

Webdesign

In beeld: website IPG, European Call Center Group.

Ik maak reclame

Gebeten door reclame en grafiek. www.ikmaakreclame.be

Logo’s

Op zoek naar een passend beeldmerk voor uw zaak, evenement of product? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

In beeld: Voorontwerp Dierenhotel Marcodia’s Bever

L'essentiel est visible pour les yeux

Zien mensen wat ze moeten zien in uw reclameboodschap? Miene zorgt ervoor. Maak u klaar voor een ideale promotionele mix van grafiek, kleur en copy. Shaken and stirred. Cheers!

Meetjesland

Miene Grafiek & Reclame is gevestigd in Watervliet, Meetjesland.

Alsof onze kathedraal van het Noorden op het Watervlietse Stee niet goddelijk genoeg is, zijn er bovenal de allesoverheersende, majesteitelijke polders. Elke dag anders, elke dag even groots. Hier geloof ik dat de tijd bij momenten is blijven stilstaan.

Inspiratieplek uit de duizend …

In beeld: Cruising the Honda Civic 1978 to ‘our’ Roste Muis 1690

Muziek: Miene

 

Without promotion, something terrible happens: nothing

Miene helpt u om uw evenement op efficiënte en originele manier te promoten.

Event design begint vaak met een affiche. Maar daar blijft het niet bij want meestal bevat het ook een flyer, een brochure of een folder. Bijkomend promotiemateriaal zoals advertenties, stickers, (web)banners,  … is zeker niet ongebruikelijk en soms krijgt het event zelfs een aparte website. Denk maar aan een festival of een concertreeks. Bij fuiven of concerten kan een lay-out voor toegangskaarten, parkeertickets, drankbonnetjes en/of polsbandjes ook worden ingesloten in het pakket.

 

Expert direct marketing

Miene werkt samen met marketingbureau sbiro uit Leuven. Samen zijn we gespecialiseerd in direct response marketing: marketing die doet doen. Onze aanpak is erop gericht uw verkoopsvolume te vergroten en uw investering per klant terug te brengen.